Please enable JS

SSL-certificaten voor een veilige verbinding

Feb 10/Bernard Meyers/Beveiliging
Deze certificaten zorgen voor een veilige verbinding tussen uw bezoeker en uw website. SSL staat voor het Secure Sockets Layer protocol, dé standaard op het gebied van beveiliging voor websites waar bezoekers vertrouwelijke informatie met u uitwisselen. Met het SSL-certificaat beveiligt u de verstuurde data, net als hun identiteit. Het certificaat garandeert de actieve beveiliging en biedt op die manier zekerheid aan uw bezoeker of gebruiker. Wij zorgen ervoor dat u op uw website een SSL-certificaat kunt gebruiken, waardoor de bekende veilige groene adresbalk verschijnt. Wilt u meer informatie over de SSL-certificaten, of over het bestellen hiervan? Neem vrijblijvend contact met ons op.
SSL certificaat

Responsive website

Sep 18/Bernard Meyers/Design, Trends
Responsive webdesign is een term die we het afgelopen jaar vaker en vaker voorbij zien komen. In 2012 deed het begrip zijn intrede bij het grote publiek en in 2013 kunnen we er eigenlijk niet meer omheen. Als je naar de statistieken van een website kijkt, zie je dat jaar na jaar het aantal smartphone bezoekers stijgt!! Met andere woorden, we gebruiken steeds vaker onze smartphone om een website te bezoeken. En het is belangrijk dat ondernemers hier op inspelen! Gelukkig zien steeds meer ondernemers de noodzaak hiervan in en kiezen zij voor een oplevering van hun website inclusief responsive webdesign.

Joomla en Wordpress

Oktober 30/Bernard Meyers/CMS, Design
Een content management systeem (cms) of websitebeheersysteem is een online applicatie die gebruikers in staat stelt om op een laagdrempelige manier de inhoud van een website te beheren. Specifieke technische kennis is over het algemeen niet nodig. Doordat inhoud (content) en vormgeving (lay-out) van elkaar worden gescheiden, maakt een cms het ook eenvoudiger om complexe websites te onderhouden. De inhoud van de website wordt in een contentmanagementsysteem beheerd door middel van een besloten beheeromgeving. De teksten van de website worden meestal opgeslagen in een database. De 'front-end' van het cms zorgt ervoor dat de aan de achterkant aangemaakte pagina's en teksten worden samengevoegd met de vormgevingssjablonen (templates) zodat de pagina's van de site op de juiste manier worden getoond aan bezoekers.
about us